STN EN 60335-2-54: 2009 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-54 Osobitné požiadavky na spotrebiče na čistenie povrchov s využitím kvapalín alebo pary - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-54: 2008