STN EN 60335-2-54: 2009 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-54 Osobitné požiadavky na spotrebiče na čistenie povrchov s využitím kvapalín alebo pary - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-54: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 60335-2-54 z marca 2005 v celom rozsahu. STN EN 60335-2-54 z marca 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.10.2013
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy