STN EN 60601-2-37: 2009 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-37 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti ultrazvukových zdravotníckych diagnostických a monitorovacích prístrojov - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-37: 2008