STN EN 60601-2-39: 2009 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-39 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti prístrojov na peritoneálnu dialýzu - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-39: 2008