STN EN 60601-2-39: 2009 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-39 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti prístrojov na peritoneálnu dialýzu - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-39: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60601-2-39 z januára 2009 a STN EN 60601-2-39 z decembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 60601-2-39 z decembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.3.2011
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy