STN EN 13463-1: 2009 (38 9630), Neelektrické zariadenia do potenciálne výbušných atmosfér Časť 1 Základné metódy a požiadavky - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13463-1: 2009