STN EN 13463-1: 2009 (38 9630), Neelektrické zariadenia do potenciálne výbušných atmosfér Časť 1 Základné metódy a požiadavky - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13463-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13463-1 z mája 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy