STN EN 1870-1 + A1: 2009 (49 6130), Bezpečnosť drevárských strojov. Kotúčové píly Časť 1 Stolové kotúčové píly (s posuvným stolom a bez neho), formátovacie píly a tesárske píly (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-1: 2007 + A1: 2009