STN EN 1870-1 + A1: 2009 (49 6130), Bezpečnosť drevárských strojov. Kotúčové píly Časť 1 Stolové kotúčové píly (s posuvným stolom a bez neho), formátovacie píly a tesárske píly (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-1: 2007 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1870-1 z júna 2008 v celom rozsahu. STN EN 1870-1 z júna 2008 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ľubomír Javorek. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Keywords: normy