STN EN ISO 1628-1: 2009 (64 0325), Plasty. Stanovenie viskozity polymérov v zriedených roztokoch kapilárnymi viskozimetrami Časť 1 Všeobecné zásady (ISO 1628-1: 2009) - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1628-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 1628-1 z augusta 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy