STN EN 13598-1: 2009 (64 3234), Potrubné systémy z plastov na beztlakové kanalizačné potrubia a stoky uložené v zemi. Nemäkčený polyvinylchlorid (PVC-U), polypropylén (PP) a polyetylén (PE) Časť 1 Špecifikácie doplnkového príslušenstva vrátane plytkých revíznych komôr - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13598-1: 2003