STN EN 13598-2: 2009 (64 3234), Potrubné systémy z plastov na beztlakové kanalizačné potrubia a stoky uložené v zemi. Nemäkčený polyvinylchlorid (PVC-U), polypropylén (PP) a polyetylén (PE) Časť 2 Špecifikácie vstupných šácht a revíznych komôr v dopravných plochách a uložených hlboko v zemi - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13598-2: 2009