STN EN 15170: 2009 (75 7919), Charakterizácia kalov. Stanovenie spaľovacieho tepla a výhrevnosti. - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15170: 2008