STN EN 15507: 2009 (77 0610), Obaly. Prepravné obaly na nebezpečné veci. Porovnávacie skúšky materiálov rôznych polyetylénov. - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15507: 2008