STN EN 15507: 2009 (77 0610), Obaly. Prepravné obaly na nebezpečné veci. Porovnávacie skúšky materiálov rôznych polyetylénov. - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15507: 2008
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 90 Obaly
Keywords: normy