STN ISO 10498: 2009 (83 5730), Ochrana ovzdušia. Vonkajšie ovzdušie. Meranie oxidu siričitého. Ultrafialová fluorescenčná metóda. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 10498: 2004