STN ISO 10498: 2009 (83 5730), Ochrana ovzdušia. Vonkajšie ovzdušie. Meranie oxidu siričitého. Ultrafialová fluorescenčná metóda. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 10498: 2004
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN P ISO/DIS 10498 z mája 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy