STN EN ISO 14063: 2009 (83 9063), Environmentálne manažérstvo. Environmentálna komunikácia. Návod a príklady. - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu SO 14063: 2006