STN EN ISO 14063: 2009 (83 9063), Environmentálne manažérstvo. Environmentálna komunikácia. Návod a príklady. - Davidová, Viera; Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 72 Environmentálne manažérstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu SO 14063: 2006
Spracovateľ: Viera Davidová, Daša Borovská. Technická komisia: TK 72 Environmentálne manažérstvo
Keywords: normy