STN EN 14044 + A1: 2009 (92 0609), Vysokozdvíhacia automobilová technika pre hasičskú a záchrannú službu. Otočné rebríky so sekvenčnými pohybmi. Bezpečnostné a prevádzkové požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14044: 2005 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 14044 z júna 2006 v celom rozsahu. STN EN 14044 z júna 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy