STN EN 1846-2 + A3: 2009 (92 9301), Vozidlá požiarnej a záchrannej služby Časť 2 Všeobecné požiadavky. Bezpečnosť a výkon (Konsolidovaný text) - Jirát, Jaromír; Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1846-2: 2001 + A3: 2009