STN EN 1846-2 + A3: 2009 (92 9301), Vozidlá požiarnej a záchrannej služby Časť 2 Všeobecné požiadavky. Bezpečnosť a výkon (Konsolidovaný text) - Jirát, Jaromír; Trnovec, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1846-2: 2001 + A3: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1846-2 z mája 2004 v celom rozsahu. STN EN 1846-2 z mája 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jaromír Jirát, Stanislav Trnovec. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Norma je nahradená normou STN EN 1846-2 z februára 2010 v celom rozsahu. Používať sa môže do 31.2.2011
Keywords: normy