STN EN 15288-2: 2009 (94 0403), Plavecké bazény Časť 2 Bezpečnostné požiadavky pri prevádzkovaní - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15288-2: 2008