STN EN 15288-2: 2009 (94 0403), Plavecké bazény Časť 2 Bezpečnostné požiadavky pri prevádzkovaní - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15288-2: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15288-2 z decembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák.
Keywords: normy