STN EN 30-1-1: 2009 (06 1410), Varné spotrebiče na plynné palivá pre domácnosť Časť 1-1 Všeobecné požiadavky na bezpečnosť - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 30-1-1: 2008