STN EN 30-1-1: 2009 (06 1410), Varné spotrebiče na plynné palivá pre domácnosť Časť 1-1 Všeobecné požiadavky na bezpečnosť - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 30-1-1: 2008
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 30-1-1 z apríla 2009, ktorá od 1.4.2009 nahradila STN EN 30-1-1 + A1 zo septembra 2000 v celom rozsahu. STN EN 30-1-1 + A1 zo septembra 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.3.2010
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty