STN EN 14917: 2009 (13 2755), Kovové vlnovcové kompenzátory na tlakové zariadenia - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14917: 2009
Názov z disku
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty