STN EN 1996-2/NA: 2009 (73 1101), Eurokód 6. Navrhovanie murovaných konštrukcií Časť 2 Predpoklady navrhovania, voľba materiálov a zhotovovanie murovaných konštrukcií. Národná príloha - Juríček, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1996-2: 2007