STN EN 1996-2/NA: 2009 (73 1101), Eurokód 6. Navrhovanie murovaných konštrukcií Časť 2 Predpoklady navrhovania, voľba materiálov a zhotovovanie murovaných konštrukcií. Národná príloha - Juríček, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 74 Navrhovanie a zhotovovanie murovaných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1996-2: 2007
Spracovateľ: Ivan Juríček. Technická komisia: TK 74 Navrhovanie a zhotovovanie murovaných konštrukcií
Keywords: normy