STN EN 1996-3/NA: 2009 (73 1101), Eurokód 6. Navrhovanie murovaných konštrukcií Časť 3 Zjednodušené výpočtové metódy pre nevystužené murované konštrukcie. Národná príloha - Čabrák, Milan; Szabad, Zoltán (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1996-3: 2007