STN EN 1996-3/NA: 2009 (73 1101), Eurokód 6. Navrhovanie murovaných konštrukcií Časť 3 Zjednodušené výpočtové metódy pre nevystužené murované konštrukcie. Národná príloha - Čabrák, Milan; Szabad, Zoltán; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 74 Navrhovanie a zhotovovanie murovaných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1996-3: 2007
Spracovateľ: Milan Čabrák, Zoltán Szabad. Technická komisia: TK 74 Navrhovanie a zhotovovanie murovaných konštrukcií
Keywords: normy