STN EN 60335-2-17/A2: 2009 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-17 Osobitné požiadavky na spotrebiče na prikrývky, podložky, podušky, návleky a podobné ohybné tepelné spotrebiče. Zmena A2 - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-17: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-17: 2002/A2: 2009
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy