STN EN 60601-2-33/A2: 2009 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-33 Osobitné požiadavky na bezpečnosť prístrojov magnetickej rezonancie na zdravotnícku diagnostiku. Zmena A2 - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A2 STN EN 60601-2-33: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-33: 2002/A2: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60601-2-33/A2 z januára 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy