STN EN ISO 2081: 2009 (03 8511), Kovové a iné anorganické povlaky. Elektrolyticky vylúčené povlaky zinku na železe alebo oceli s dodačnou úpravou (ISO 2081: 2008). - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2081: 2008