STN EN ISO 2081: 2009 (03 8511), Kovové a iné anorganické povlaky. Elektrolyticky vylúčené povlaky zinku na železe alebo oceli s dodačnou úpravou (ISO 2081: 2008). - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2081: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12329 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Norma je nahradená normou STN EN ISO 2081 z februára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy