STN EN 62135-1: 2009 (05 2020), Zariadenia na odporové zváranie Časť 1 Bezpečnostné požiadavky na konštrukciu, výrobu a inštalovanie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62135-1: 2008