STN EN 62135-1: 2009 (05 2020), Zariadenia na odporové zváranie Časť 1 Bezpečnostné požiadavky na konštrukciu, výrobu a inštalovanie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62135-1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 50063 zo septembra 1994 v celom rozsahu. STN EN 50063 zo septembra 1994 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.10.2011
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy