STN EN 15181: 2009 (06 1402), Metódy merania spotreby energie rúr na pečenie na plynné palivá. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15181: 2008