STN EN 15181: 2009 (06 1402), Metódy merania spotreby energie rúr na pečenie na plynné palivá. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15181: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15181 z apríla 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy