STN EN 12693: 2009 (14 0648), Chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Bezpečnostné a environmentálne požiadavky. Objemové chladivové kompresory. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 81 Chladiace zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12693: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12693 z októbra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 81 Chladiace zariadenia
Keywords: normy