STN EN 12717 + A1: 2009 (20 0708), Bezpečnosť obrábacích a tvárniacich strojov. Vŕtačky (Konsolidovaný text). - Chyba, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12717: 2001 + A1: 2009