STN EN 12717 + A1: 2009 (20 0708), Bezpečnosť obrábacích a tvárniacich strojov. Vŕtačky (Konsolidovaný text). - Chyba, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12717: 2001 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12717 z júna 2004 v celom rozsahu. STN EN 12717 z júna 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Juraj Chyba.
Keywords: normy