STN EN 12417 + A2: 2009 (20 0710), Obrábacie a tvárniace stroje. Bezpečnosť. Obrábacie centrá (Konsolidovaný text). - Chyba, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12417: 2001 + A2: 2009