STN EN 12417 + A2: 2009 (20 0710), Obrábacie a tvárniace stroje. Bezpečnosť. Obrábacie centrá (Konsolidovaný text). - Chyba, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12417: 2001 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12417 z apríla 2004 v celom rozsahu. STN EN 12417 z apríla 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Juraj Chyba.
Dátum účinnosti opravy normy: december 2010
Keywords: normy