STN EN 12957 + A1: 2009 (20 0721), Obrábacie a tvárniace stroje. Bezpečnosť. Elektroerozívne stroje (Konsolidovaný text). - Chyba, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12957: 2001 + A1: 2009