STN EN 12957 + A1: 2009 (20 0721), Obrábacie a tvárniace stroje. Bezpečnosť. Elektroerozívne stroje (Konsolidovaný text). - Chyba, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12957: 2001 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12957 z júna 2004 v celom rozsahu. STN EN 12957 z júna 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Juraj Chyba.
Norma je nahradená normou STN EN ISO 28881 z decembra 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy