STN EN 14070 + A1: 2009 (20 0760), Bezpečnosť obrábacích a tvárniacich strojov. Postupové a jednoúčelové stroje (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14070: 2003 + A1: 2009