STN EN 14070 + A1: 2009 (20 0760), Bezpečnosť obrábacích a tvárniacich strojov. Postupové a jednoúčelové stroje (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14070: 2003 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 14070 z júna 2004 v celom rozsahu. STN EN 14070 z júna 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan.
Dátum účinnosti opravy normy: december 2010
Keywords: normy