STN EN 13736 + A1: 2009 (21 0705), Bezpečnosť obrábacích a tvárniacich strojov. Pneumatické lisy (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13736: 2003 + A1: 2009