STN EN 13736 + A1: 2009 (21 0705), Bezpečnosť obrábacích a tvárniacich strojov. Pneumatické lisy (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13736: 2003 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13736 z júna 2004 v celom rozsahu. STN EN 13736 z júna 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan.
Keywords: normy